Stevens Sanitair in Antwerpen:
sanitair, verwarming, riolering én service onder één dak

 

Hét adres voor sanitair en verwarming (Antwerpen)

Gaat u bouwen of verbouwen en bent u op zoek naar een lokale, betaalbare vakman voor de plaatsing van uw sanitaire of verwarmingsinstallatie in Antwerpen?

 

Dan bent u bij Stevens Sanitair meteen aan het juiste adres! Particulier of bedrijf, bij ons rekent iedereen op topkwaliteit, een vlekkeloze opvolging én een onberispelijk resultaat.

Stevens Sanitair specialiseert zich al jarenlang in al uw sanitaire, verwarmings- en rioleringswerken in Antwerpen.

 

Wij voeren al uw werken uit, van het herstellen van een lekkende leiding tot de volledige plaatsing van uw nieuwe installatie.

Bel of mail ons nu voor een gratis offerte!

Een vakman uit uw buurt, dat is goedkoper

Waarom u moet kiezen voor een lokale vakman? Dat is duidelijk: u betaalt zo goed als geen verplaatsingskosten – en dat voelt u aan uw portemonnee. Bespaar flink op uw bouwfactuur door met een professional uit uw buurt samen te werken. Zo houdt u genoeg budget over voor dat designbad of die mooie inloopdouche.

 

Is uw verwarming of waterleiding kapot in Antwerpen en wilt u snel geholpen worden? Ook dan is uw lokale vakman de beste oplossing. Wij zijn snel ter plaatse voor al uw herstellingswerken.

 

Bovendien bent u zeker van een vlotte opvolging. In onze eenmanszaak volgt onze zaakvoerder elk project zelf op.

Topmaterialen én een topservice

Stevens Sanitair kiest voluit voor kwaliteit. Daarom werken we enkel met materialen van hoogwaardige en gerenommeerde merken. Op het gebied van radiatoren kiezen we voor Zehnder, Vasco, Superia en Henrad voor een superieur resultaat. Voor uw ketel vertrouwen wij op materialen van:

  • Itho Daalderop
  • Vaillant
  • Remeha
  • Acv

 

Wilt u uw volledige badkamerrenovatie door ons laten verzorgen? Geen probleem! Wij werken samen met betrouwbare vloerders, bezetters en elektriciens voor een piekfijn eindresultaat.

Bel of mail ons vandaag nog voor een gratis offerte voor uw project!